19 bin 990 YTL’ye İran otomobili

16 Ocak 2008 Çarşamba

IKCO Türkiye temsilcisi MYS Otomotiv’den yapılan yazılı açıklamada, Samand’ın, 19 bin 990 YTL’lik fiyatı ile tüketicilere bulunduğu segmente oranla yıl boyu ekonomik bir fiyat sunacağı kaydedildi.

IKCO Türkiye temsilcisi MYS Otomotiv’in Genel Müdürü Yiğit Seskır yaptığı yazılı açıklamada, Samand ile kaliteli, güvenli ve donanımlı bir araca en ekonomik koşullarda sahip olmanın yıl boyunca mümkün olacağını belirtti.
Yiğit Seskır, satış öncesinde araçlara gelen yoğun talep nedeni ile şimdiye kadar İran’daki fabrikaya 12 bini Samand marka olmak üzere, 19 bin araç siparişi verdiklerini, İran tarafının da Türkiye satışlarını heyecanla takip ettiğini belirtti.
Çin otomobili Chery Şubat’ta Türkiye yollarında
Seskır, 19 bin 990 YTL’den satışa sunulacak Samand LX modelinin, sürücü hava yastığı, ABS, klima, yarı elektrikli ön koltuklar, alarm, CD-MP3 çalar, uzaktan kumandalı merkezi kilit, elektrikli camlar, çelik jant, elektrikli ve ısıtmalı aynalar, sis farları ve park mesafe sensörleri gibi özellikleri bulunduğunu, bu donanımla da Türkiye’de bugüne kadar bulunmayan yeni bir sınıfa dahil olduğunu vurguladı.
LİMUZİN MODELİ ŞUBAT’TA SATIŞA SUNULACAK
Seskır, IKCO firması tarafından üretilen ve MYS Otomotiv olarak 7 bin adet siparişte bulundukları ‘Soren’ ve ‘Pars’ modellerini de önümüzdeki aylarda Türkiye pazarına sürmeye hazırlandıklarını, Limuzin modelini de Şubat ayı içerisinde satışa sunacaklarını açıkladı.
KAYNAK:ntvmsnbc

0 yorum: